Ремонт та обслуговування велосипедів

Ремонт велосипедів:

Кожному складному механізму потрібен спеціальний догляд. У магазині Red Bike працює майстерня з ремонту велосипедів. Наші професійні майстри оперативно усувають будь-які несправності, повертаючи клієнтам робочі, ідеально налаштовані байки. Відкладати відвідування веломайстерні не варто, адже це загрожує поломкою в середині велопрогулянки.

Повний прайс на ремонт велосипедів можна подивитися тут

Як відбувається технічне обслуговування і ремонт велосипеда

У первинному огляді велосипед потребує після придбання. Досвідчений велосипедист може призвести первинне налаштування самостійно, але для економії часу багато хто воліє звертатися до фахівця. Кваліфікований Веломастер відрегулює перемикачі швидкостей та гальма, дасть пораду з приводу становища сідла і повсякденного догляду.

Надалі техобслуговування велосипеда потрібно перед початком кожного сезону і при виникненні несправностей. Причини поломки бувають неочевидні, тому спочатку проводиться повна діагностика. Хід і вартість робіт узгоджуються з клієнтом.

Як часто необхідно проводити технічне обслуговування (ТО) велосипеда?

Перше ТО
Для нових велосипедів. Проводиться не пізніше 150-200 км або 1 місяць (що настане раніше) після покупки велосипеда

Стандартне ТО
Кожні 1000 км або 3 місяці використання велосипеда. Може знадобитися заміна ланцюга, тросів, Боудену. Перебирання і змазування вузлів велосипеда (трансмісія, рульова, втулки)

Розгорнуте ТО
Підготовка велосипеда до сезону! Перелік необхідних робіт і необхідність заміни запчастин визначається після діагностики в майстерні всіх вузлів велосипеда

ВАЖЛИВО: Перед кожним виїздом рекомендуємо перевіряти роботу гальм, тиск в шинах (повинен бути відповідним маркуванню на покришці), при необхідності змащувати ланцюг. Також необхідно переконатися, що відсутні люфти в з'єднаннях, перевірити роботу підвіски (якщо вона є).

Коли потрібен техогляд велосипеда

Людина з великим досвідом катання легко визначить, що пора звертатися до майстра, але що робити новачкові? Ми склали список приводів замовити ремонт велосипеда

• Візуально помітна поломка (викривлення колеса або інших елементів)
 Погана реакція гальм
• Скрип і люфт різних вузлів
• Неправильне тиск в шинах
• Необхідність підготувати транспорт до першого виїзду або сезону
• Потреба проапгрейдить улюблений байк

Ціни на ремонт велосипедів:

Повний прайс-лист на ремонт велосипедів можна подивитися тут